Us donem la benvinguda al Blog del MENJADOR ESCOLAR

D'ara endavant i en la mesura de les nostres possibilitats, anirem penjant en aquest blog les imatges que es vagin produint, amb motiu de les futures i diferents celebracions que anem realitzan al llarg del cursos escolars, dintre de l'àmbit del Menjador Escolar.
Esperem i desitgem sigui del grat de tots.

diumenge, 3 de maig del 2009

L'Arti a Xina

Ja estem en el quart viatge, aquest mes hem anat a Xina, i com no, els nens i nenes del Cicle Inicial 2on. han sigut els que han hagut d'elaborar el seu treball relacionat amb Xina, que seguint als seus companys predecessors, han confeccionat el mapa corresponent així com el capell mes tradicional de xina, això si amb la seva trena inclosa.
El menú d'aquest dia ha estat del grat de la gran majoria, per a començar hem menjat "Arròs tres delícies" hem seguit amb "Pollastre agredolç" i per a acabar teníem previst "Plàtan fregit", però........ l'experiència ens va fer re capacitar i vam servir "Bescuit amb sucre glacé" conscients que no és precisament unes postres clarament Xineses, però ho vam adornar amb un petit detall Xinès perquè així fora del gust de tots, dir-vos també, que la gran majoria dels nens i nenes, van intentar utilitzar els "palillos xinesos", uns ho van aconseguir i altres..................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada