Us donem la benvinguda al Blog del MENJADOR ESCOLAR

D'ara endavant i en la mesura de les nostres possibilitats, anirem penjant en aquest blog les imatges que es vagin produint, amb motiu de les futures i diferents celebracions que anem realitzan al llarg del cursos escolars, dintre de l'àmbit del Menjador Escolar.
Esperem i desitgem sigui del grat de tots.

diumenge, 3 de maig del 2009

L'Arti a Turquia

En aquest viatge a Turquia, el nens i nenes del Cicle Inicial 1er., son els que han tingut que treballar de valent per a confeccionar el mapa i el barret al·legòric a Turquia.
Com podreu veure i comprovar en relació als viatges anteriors a Itàlia i Àustria, els alumnes s'han pres molt de debò la realització del taller que els correspon, nosaltres, tot el personal del servei de menjador, estem molt contents i satisfets per l'interès i el compromís de tots els nens i nenes.
Així mateix estem molt sorpresos, ja que amb el menjar d'aquest dia, el " CUSCUS" i el "KEBAB", crèiem que no seria del gust de tots, i volem dir-vos que el "CUSCUS", en un percentatge molt elevat dels nens i nenes va ser increïblement molt acceptat i degustat, fins i tot alguns nens i nenes ens van preguntar "tornareu a fer-lo algun dia mes?", en canvi el "KEBAB", no va tindre tant èxit, els va agradar però............

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada