El dia 18 de desembre de 2009, l'Arti ens va dur, gastronòmicament parlant, a la Comunitat Autònoma de Galícia i la nostra cuinera, la M. José, ens va preparar per a menjar........
De primer plat, el famosíssim "POTE GALLEGO", això sí, adequat d'alguna manera als nostres nens i nenes, excloent alguns ingredients, com poguessin ser, els grelos, la cansalada, el unto, etc.
De segon plat, vam degustar el "LACON AMB PATATES BULLIDES", igualment substituïm el grelos per les patates bullides, laminades y amanides amb oli d'oliva u prebre vermell (dolç).
Per a postres......, teníem previst servir la tradicional i molt coneguda "TARTA DE SANTIAGO", però per causes de subministrament, alienes per complet a la nostra voluntad, vam haver de substituir-la per un bescuit amb ametlles i sucre glass.
El línies generals, podem dir que un ampli percentatge del nens i nenes, van gaudir d'aquest menú, per la qual cosa ens setim satisfets.
Com podreu veure per les imatges, a l'Arti en aquest cas ho hem vestit de pelegrí.
diumenge, 28 de febrer del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada